martes, diciembre 29th, 2009...14:13

GOODmail, el missatge solidari

Jump to Comments

GOODmail és una aplicació per a mòbils i ordinador desenvolupada recentment per Forletter Mobile (una companyia que pertany al grup de negocis Forletter i que ha estat constituïda aquest mateix any amb el propòsit d’oferir serveis de generació, disseny i distribució de continguts per a telefonia mòbil, fixa, Internet i mitjans audiovisuals) que permet felicitar familiars, amics, companys de treball… en aquestes dates tan senyalades. Fins ací, tot molt normal.

Però el que ocorre és que emprant GOODmail, sistema concebut com una alternativa a la tradicional targeta de Nadal o al típic SMS, dels quals se n’intercanviaren a Espanya centenars de milions només en els últims dies del 2008, estarem col•laborant amb una o vàries ONG espanyoles. Per alguna cosa GOODmail es defineix com “una nova forma de comunicar-se. Els millors continguts amb una aportació social”.

El funcionament és molt senzill, tant des del mòbil, com des de la web. Mitjançant tres simples pasos es poden dissenyar missatges i sorprendre tots els teus contactes amb la rapidesa d’un SMS:
1.- S’escull la postal preferida des de Postales GOODmail i s’afegeix a la Safata de Sortida.
2.- Des de la Safata de Sortida es personalitza la postal, s’afegeixen els telèfons i les dades d’enviament i s’indica amb quina ONG es vol col•laborar.
3.- Es selecciona PayPal o targeta de crèdit com a forma de pagament, i ja es pot enviar la felicitació.
Així doncs, estem davant d’un sistema original, solidari i immediat.

L’aplicació està catalogada en la modalitat Premium, regulada per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, i de l’import que paga l’usuari se’n fa el següent repartiment:
grafico
55% Operador de telefonia
35% Propietari del número
10% Proveïdor del servei

Doncs eixe 10% que hauria de guanyar GOODmail és el que es destina a l’ ONG escollida per l’usuari. Concretament, el cost de cada enviament de GOODmail és d’1,50€ + IVA. D’ací, 0,15€, que poden arribar fins a 0,22€ segons el nombre total de missatges que s’envien a tota Espanya, es donen a una de les 8 ONG espanyoles amb que Forletter Mobile s’ha associat per llençar aquest producte. Per a més informació, aquestes organitzacions són: Acción contra el Hambre, ACNUR, Aldeas Infantiles, Ayuda contra el Cáncer, Ayuda en Acción, Down España, Fundación Gomaespuma i Plan España. Si voleu saber més sobre les ONG del programa, els seus projectes i els beneficiaris, podeu visitar www.goodmailsolidario.org.

Per a tenir les mínimes despeses possibles, Forletter Mobile realitza per si mateix els dissenys, la publicitat i els desenvolupaments tecnològics, garantint que totes les ONG puguen rebre fons obtinguts des del primer missatge, tot i que Forletter Mobile no n’obtinga beneficis. En aquesta línia, David Martínez, president de Forletter Mobile i director general del Grupo Forletter, està convençut de que de cara a aquests Nadals “es produirà un gran augment dels missatges de felicitació amb “alguna cosa més”. Encara hi ha moltes possibilitats per explorar”. En concret, el directiu espera aconseguir que milions de missatges de felicitació empren el producte GOODmail durant aquestes festes.

Però cal destacar que, tot i que Forletter Mobile ha posat en funcionament aquest nou servei de cara als nadals (començà el 15 de desembre), la realitat és que no es tracta d’una aplicació específica per a la campanya nadalenca, sinó que la seua voluntat és la de perdurar i servir de plataforma de comunicació mòbil de forma permanent. Així doncs, es poden trobar postals de moltes temàtiques diferents, a banda dels Christmas, Nit de Nadal, Cap d’Any i la Carta als Reis Mags. Per exemple, també hi ha dedicatòries d’amor, felicitacions d’aniversari, esdeveniments varis com jubilacions, naixements, Dia de la Mare… i les de “Ets el/la millor”. Podeu veure, doncs, com aquest producte està llençat amb una visió de futur.

A més, també tenim l’oportunitat d’unir-nos a la comunitat GOODmail, mitjançant diferents eines:
Comunidad GOODmail
Facebook: Uneix-te al nostre grup a Facebook i coneix els protagonistes de GOODmail
Newsletter: Registra’t per rebre les últimes novetats sobre nosaltres per correu electrònic
Twitter: Segueix l’equip de GOODmail i els projectes de les ONG amb qui col•laborem
Youtube: Experimenta GOODmail en acció!

A continuació mostraré un vídeo pujat a Youtube, que és també l’anunci que s’està passant per la TV.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/E21DDo2CDCA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

I ara si, ja teniu tota la informació necessària per a començar a enviar «missatges solidaris».



3 Comments

  • En estas navidades le he pedido a los Reyes Magos un móvil. Yo pensaba que era de última generación, y el ultimo modelo. Pero como puedo observar con vuestra entrada mi nuevo móvil ya no es tan nuevo y moderno. Día a día la tecnología que disponemos en nuestra casa se hace más vieja. Esto es renovarse o morir.
    Sonia V.

  • You should take part in a contest for one of the greatest websites on the web. I will highly recommend this website!

  • I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

Deja una respuesta


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 9 12 ?